Doc-TV

Fire dager før valget forteller prognosene om et fragmentert landskap. De to nykomlingene PDK og Demokratene levnes ikke en sjanse hvis vi skal tro målingene. Det er merkelig med tanke på at vi står foran strømsjokk og bensin/diesel-sjokk, og trelast-sjokk. Det blir en regning som mange ikke har økonomi til, og den er rett rundt hjørnet.

I USA er inflasjonen allerede en realitet. Den lå an til 2,4, men er allerede på over 5 prosent. Det merkes på pungen for middelklassen og arbeidere, men Biden og Demokratene bryr seg ikke. Biden snakket så varmt om at alle skulle med før valget i fjor, men vel innsatt gir han blaffen. Han har også gitt blaffen i amerikanere etterlatt i Afghanistan. Det har gitt ham et kraftig fall på meningsmålingene.

Atmosfæren i USA er giftig og det er venstresiden som fører an. Don Lemon og Chris Cuomo sitter på CNN og sier at uvaksinerte ikke bør få slippe inn å sykehus. De kan ligge hjemme og dø. Det er en hevngjerrighet og ønske om å skade i uttalelsene som ikke hører hjemme i et sivilisert samfunn. Men Demokratene og wokemediene er ikke lenger siviliserte. Det får du ikke høre av norske medier. De aner ingenting om ekstremismen blant såkalt progressive.

ANNONSE

Utdannelsesdepartementet i Virginia har godt et undervisningsopplegg om 9/11 som river hele historien om terrorangrepet fra hverandre. Islam og muslimer skal ikke nevnes. Ikke en gang terror. Det er total woke-rensing av det største terrorangrepet i moderne tid, som innevarslet en ny epoke.

Hvilken epoke innevarsler den hijabkledde kvinnen som forteller at Amerika må settes på på plass?

Lara Logan er igjen den som setter tingene i sitt rette perspektiv: Biden-administrasjonen arbeider målbevisst på å gjøre Taliban til sin samtalepartner. Det begynte under Obama som friga fire kjente Taliban-ledere fra Guantanamo for å få løslatt soldaten Bergdahl. Gleden over frigivelsen ble mindre da det kom frem at han hadde desertert og frivillig sluttet seg til fienden.

Parallellen ligger snublende nær: Nå er det Biden-administrasjonen som deserterer.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE

Læs også

Læs også