Doc-TV

Journalistisk Venstreparti inviterer publikum til Apokalypse eller Ragnarok. Akkurat som i eventyret skremmer de vannet av folk. Men biter folk på? Kanskje til å begynne med. Men når strømregningene stiger og det blir umulig å bruke bil i byen, når oljefyren er skiftet ut du pålegges enda mer kildesortering og det er umulig å få ladet elbilen, kanskje folk angrer seg.

Norge er et land med årstider. Mange av de våte drømmene til de grønne fantastene lar seg ikke realisere. Hvor mange tør kjøre elbil i Nord-Norge vinterstid?

Journalistisk Venstreparti vil få flest mandater 13. september, selv om det ikke stiller liste. Det har kandidater på nesten alle partiers liste, bortsett fra FrP, Demokratene og PdK.

Journalistisk Venstreparti liker MDGs politikk for den kan brukes til å presse de andre partiene fra skanse til skanse.

Lan Marie Berg nekter seg ingenting. Det finnes ingen nedre grense for hva man kan si for å forsvare kampen mot fossil-alderen: Erna har ansvar for de døde i klimakatastrofene. Men gjelder det samme ansvarsforhold i andre sammenheng, som innvandringspolitikken? Hvis det gjelder på ett område, hvorfor ikke et annet?

MDG lider av noe som heter terrible simplificateur, en forferdelig forenkling. Nazister og kommunister var eksperter på forenkling. Det er et dårlig tegn at de grønne tar etter. De retter en pistol mot hodet til motstanderen og sier de er ansvarlig for klodens undergang, hvis de ikke går med på å avvikle oljenæringen.

ANNONSE

Og folk bøyer unna. Ikke helt og totalt med en gang, men gradvis.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

ANNONSE