Kopierede/fra hoften

FN har atter udsendt en alarmerende rapport om det menneskeskabte klima beregnet på at skræmme Vestens befolkninger til at acceptere en nedgang i levestandarden og mere statskontrol – og samtidig styrke lande, der som Kina giver pokker i propagandaen mod fossile brændstoffer.

Heldigvis har professor emeritus i fysisk geografi ved Oslo Universitet, Ole Humlum, netop udsendt sin seneste og meget grundige rapport om klimaets sande tilstand.

Her er nogle af hovedpunkterne:

Lufttemperaturen er de seneste 40 år steget med 0,17 grader pr. årti. Hvis denne tendens fortsætter, vil temperaturen i 2100 være ca. 1,3 grader højere end i dag. (Dvs. at temperaturen vil være nogenlunde som i vikingetiden, min kommentar, LH). Imidlertid, skriver Humlum, kan stigningen ende med at blive mindre.

Havenes vandstand er typisk steget med 1-2 mm pr. år, og der har ikke været nogen nylig acceleration. Hvis udviklingen fortsætter, vil vandstanden i 2100 være 8-16 cm. højere end i dag. Samtidig vil visse områder opleve et fald i vandstanden.

ANNONSE

Den nedsatte økonomiske aktivitet i 2020-2021 som følge af coronaen har ikke haft nogen målelig effekt på mængden af atmosfærisk CO2. Således, konkluderer Ole Humlum, har naturlige variationer langt større effekt på mængden af CO2 end bidrag fra menneskelig aktivitet.

Så vidt professor Humlum.

Det står naturligvis enhver frit at betragte den forventede udvikling som så katastrofal, at den nødvendiggør drakoniske indgreb i hele vores økonomi og levemåde. Mere besindige mennesker vil imidlertid afvise klima-alarmismen for hvad den er – nemlig et redskab til at påtvinge os statsdirigeret ensretning.

http://www.climate4you.com/Text/Climate4you_February_2023.pdf

ANNONSE