Kommentar

Man skal være dummere end politiet tillader, hvis man ikke forstår, at Manhattans offentlige anklager, Alvin Bragg, naturligvis ikke beordrer Donald Trump arresteret uden at have spurgt Det Hvide Hus.

Den forventede arrestation på tirsdag er derfor atter et led i demokraternes og Den Dybe Stats årelange bestræbelser på at knække den folkefører, der har stukket en kæp i hjulet på deres forsøg på at omdanne USA til en étparti-stat. Hvis anklagemyndigheden var optaget af at håndhæve loven, ville Joe Biden og det meste af hans familie for længst sidde bag lås og slå. Det sker naturligvis ikke, for i USA gælder der én lov for regimets tilhængere og en anden for regimets kritikere.

Som tilfældet er i enhver diktaturstat.

Trump har opfordret sine tilhængere til at protestere, men det må man heller ikke i kommunistiske eller fascistiske stater, så ledende demokrater – anført af tidligere formand for Repræsentanternes Hus, Nancy Pelosi – og deres spytslikkende medier har skyndt sig at beskylde Trump for at opildne til vold. Med andre ord: Hvis eventuelle protester skulle føre til voldsomheder, vil Trump blive gjort ansvarlig for dem og vil kunne dømmes som oprører. Fidusen er, at FBI-agenter eller aktører betalt af f.eks. George Soros selv kan føre an i eventuelle ulovligheder, som de gjorde under tumulten ved Capitol den 6. januar 2021, og knalde Trump for dem.

ANNONSE

Det er måske årsagen til, at medlem af Repræsentanternes Hus, Marjorie Taylor Greene, siger, at republikanere ikke behøver at protestere, for hvis Trumps arrestation bliver til noget, vil de ”kommunistiske demokrater” have gravet deres egen grav. Som mange andre kommentatorer mener hun åbenbart, at amerikanerne vil blive så opbragte, at de vil sætte sig til modværge ved næste valg, eller hun håber, at Husets republikanske flertal vil indkalde kommunisterne til afhøring i Kongressen og tage deres penge fra dem.

Men det sørgelige faktum er, at det sjældent hjælper at få sandheden frem, når den herskende klasse og dens medier er besluttet på at begrave den. Folk kan i øvrigt være nok så opbragte, men hvad kan de stille op mod statens voldsapparat? Millioner af Hong Kongs indbyggere gik på gaden i protest mod Beijings anslag mod demokratiet, men hvad hjalp det, når kommunisterne styrede politiet og kunne true med regulær militær intervention?

Jeg håber, at interesserede danskere følger med i de alternative medier, for i den officielle danske presse skal de ikke forvente at høre et sandt ord.

ANNONSE