Kommentar

Venstrefløjen er totalt historieløs. Alt mens de progressive danser sejrsdans over stadigt flere landvindinger, opdager de ikke, at de har undermineret det fundament, der tillod dem at agitere for radikale mærkesager som antiracisme, fri abort og rettigheder for kvinder, homoseksuelle og transkønnede. Mens de fryder sig over at have besejret kristendommen, går det ikke op for dem, at de blot har banet vej for islam. Det har ikke tænkt på, at de har åbnet buret for vilddyr, som de ikke kan styre, og som ender med at æde dem selv.
Det klassiske eksempel er Irans revolution i 1979. Hvad der kunne krybe og gå af revolutionære socialister jublede over ayatollahs Khomeinis magtovertagelse. I det mindste i et par dage, indtil Allahs repræsentant gav sig til at dræbe dem eller smide dem i fængsel. Han var ikke det mindste taknemmelig over deres behjertede hjælp.
Sådan er det også i USA netop nu. Lederne af det demokratiske parti opfordrer aktivister til at gå på gaden for at protestere mod en forventet højesteretskendelse om abort. De vil heller ikke fordømme demonstrationer uden for højesteretsdommernes private boliger, selv om det er forbudt at intimidere dommere. Den demokratiske leder af Repræsentanternes Hus, Nancy Pelosi, som ifølge forfatningen er USA’s tredjemægtigste efter præsidenten og vicepræsidenten, opfordrer de protesterende til at mobilisere for at vise deres ”retfærdige vrede” over Højesterets mulige kendelse.
Og de er godt nok vrede – så vrede, at vreden nu begynder at rette sig mod de demokratiske ledere, som de mener er medskyldige i angreb på den absolutte abortret. Derfor har en mindre gruppe af rasende demonstreret uden for Pelosis bopæl i San Francisco.
”Vi er her, fordi det demokratiske parti og demokraterne i det hele taget har været medskyldige i alt dette”, råbte en af demonstranterne. Hun lovede, at det demokratiske parti ville møde protester i gaderne fra kyst til kyst.
Blandt de formastelige nævnte hun Hillary Clinton, som engang i 1990’erne skulle have sagt, at abort skal være lovlig, men sjælden, ”som om abort er en tragedie”. Uden ubegrænset ret til abort, er kvinder slaver, råbte damen, som havde grønt hår.
En opbragt mand beskyldte Pelosi for at have udøvet et terrorregime ved ikke at have gjort abort til sin førsteprioritet, da hun under præsident Obama sad på Kongressens flertal. Han fordømte Pelosi for at have lagt skylden [for angrebene på abortretten] på republikanerne, selv om demokraterne sidder med magten.
Højesterets mulige kendelse, der forventes afsagt i juni, er ifølge manden en åbenlys krig mod kvinder og ”transindivider med en livmoder”. Ifølge den moderne venstrefløj kan mænd som bekendt føde børn. Biologien er nemlig politisk bestemt.
Og her er demokraternes problem: Når man har sluppet raseriet fri, opstår der en konkurrence om at være mest rasende og finde på nye mål for raseriet. Men det kommer åbenbart bag på dem.
ANNONSE