Kommentar

På ottende år fortsætter de statsbetalte danske medier deres skamløse og samvittighedsløse kampagne mod USA’s konservative, og når man ser, hvordan rigtige konservative bliver behandlet, forstår man godt, at der ikke findes konservative i Danmark. Her har vi socialister i forskellige forklædninger. Nogle kalder sig venstrefløj, andre socialdemokrater, andre igen borgerlige eller liberale. Det er alt sammen ét fedt, for uanset, hvad man stemmer på, får man det samme. I en sådan situation kan man naturligvis ikke give et retvisende billede af rigtige konservative blandt de amerikanske republikanere, for tænk hvis nogen skulle få konservative ideer i Danmark og komme til at tænke på den tid, da vi havde en fri presse og rigtige journalister.

I de danske medier, som alle skriver af efter de amerikanske, består USA-dækningen fortsat i tilsvining af Donald Trump, der bliver gjort ansvarlig for enhver ulykke, selv om han ikke er præsident. Til gengæld hører man ikke et ord om Biden-klanens korruption eller det faktum, at Det Hvide Hus er købt og betalt af Kinas kommunistiske parti. Og det er ærgerligt, for hvis man indså det, ville man bedre kunne forstå, hvorfor demokraterne prøver at ødelægge USA.
I mellemtiden sidder Biden-regimets politiske fanger på 750. dag bag lås og slå uden at have været stillet for en dommer. De bliver beskyldt for forsøg på statskup den 6. januar 2021. De nyligt offentliggjorte videooptagelser af de tumultariske tildragelser viser et mere nuanceret billede. Bl.a. at politiet selv åbnede portene for demonstranterne, og at FBI-agenter med stor sandsynlighed førte an i opfordringerne til at overtræde loven.
En politistat kan kun væltes ved en opstand fra neden. Frihedens tilhængere skal ikke regne med hjælp fra medierne, politikerne, institutionerne, eksperterne eller kirken. Derfor må det glæde, at de politiske fangers kor – ledsaget af Donald Trumps recitation af The Pledge of Allegiance – er blevet nummer et iTunes. Den kan købes for $1,29, og pengene går til fangernes familier.
Her er sangen.

 

ANNONSE