Doc-TV

Biden trodde han kunne gjøre som han ville. Han sa han vurderte å stille i 2024 og ga inntrykk av at det var en formalitet. Da trakk noen i bremsen i kulissene og det ble lagt planer for å forpurre en slik mulighet.

Nyheten denne uken om at Biden har skjult dokumenter ulovlig kommer som en bombe. De som fant dem er de som skal beskytte Biden. De pleier ikke prioritere loven, men det som passer dem. Normalt ville de destruert dokumentene eller i all stillhet sendt dem tilbake der de kom fra. Ingen ville merket eller hørt noe.

I stedet gikk justisdepartementet offentlig ut med funnene og blamerte dermed Biden.

De fant også dokumenter i garasjen hans. Det var enda mer pinlig. Hva gjør statshemmeligheter i en garasje? De som lekket disse opplysningene visste at de ville være helt ødeleggende for Biden. Han stotrer og stammer og vet ikke hvilket ben han skal stå på.

ANNONSE

Han er i fritt fall, men kan komme til å rive mange andre med seg.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

ANNONSE

Læs også

Læs også