Doc-TV

Vi vet at det er Putin som driver sin katt- og mus-lek med Polen og Vest-Europa. Men på grensen mot Mexico er det Biden som gjør det samme med amerikanerne: Han bruker hundretusener av migranter som våpen til å presse Republikanske stater og amerikanerne i kne.

Norske medier tør ikke en gang tenke tanken. Men parallellen er der: Biden oppfører seg som Putin, hva enten det er manglede respekt for domstolene, pressen eller ytringsfrihet.

Det var historikeren Victor Davis Hansen som fikk meg til å innse dette i et flash, da han sa at de autoritære kreftene er mye dyktigere på maktspill enn demokratiske. Når de først er kommet til makten er de vanskelig å bli kvitt.

Etter 9/11 sa man det var en mangel på fantasi som gjorde at planene ikke ble avslørt. Indisiene var der.

Utviklingen i vestlige land går i autoritær retning. De som styrer velger den kinesiske modellen: Man stiller enkle spørsmål som gir enkle svar: De uvaksinerte skilles ut, på arbeidsplassen og sosialt. Det er også snakk om å nekte dem helsebehandling enkelte steder. Historisk vet vi at slik segregering er selvforsterkende.

ANNONSE

Nå har myndigheter og medier vært frenetisk opptatt av inkludering i førti år. Men de har ikke problemer med ekskludering av deler av sin egen befolkning, fordi det tilfredsstiller et urinstinkt for en syndebukk.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

 

ANNONSE