Doc-TV

Biden og hans entourage har gitt seg i kast med noe som gjør at de møter de pårørende til soldater de har sendt i krig for å dø. Men Biden blir sint. Han hadde trodd han skulle ære for å ha avsluttet tyve års krig. I stedet blir han møtt med en storm av kritikk. Selv venner vender seg mot ham.

Derfor var han i forsvar da han møtte de pårørende til de 13 som ble drept i Kabul på Dover Airport. Flere foreldre forteller at da han kom bort til dem begynte han å snakke om sin sønn Beau som om han også døde i kamp. Det gjorde han ikke, han døde av hjernekreft. Flere fant det støtende. Biden sa: -Jeg vet hva dere gjennomgår. -Nei, svarte foreldrene. -Det gjør du ikke.

Biden ga dem rett da han flere ganger så på klokka. Det er en utilgivelig tabbe når du er øverstkommanderende og tar imot kistene til soldater du sendte i strid.

ANNONSE

Biden er på en måte ferdig. Det han har stelt i stand i Afghanistan er stryk på alle punkt: Strategisk, gjennomføringsmessig.

Amerikanerne ser de har en administrasjon som ikke bryr seg. Da Kabul falt var samtlige på ferie. Øverstkommanderende for Central Command kan ikke få fullrost Taliban for samarbeidet og Tony Blinken snakker om å gi Taliban cash hvis de oppfører seg.

Biden-administrasjonen har på få uker vist at de er et falleferdig hus.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE

Læs også

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid

Læs også