Kopierede/fra hoften


Biden duger en halv time, så er det slut. Hvordan skal det gå i debatterne? 

Demokraterne truer vold, hvis Biden ikke vinder. Hillary har rådet Biden til ikke at indrømme nederlag, uanset hvor mange stemmer der er forskellige.

Democrats are threatening violence if Joe Biden does not defeat President Trump in November, New York Post columnist Miranda Devine said Saturday.

“If you think that they were sore losers in 2016, you ain’t seen anything yet. … Democrats have no intention of accepting defeat at the ballot box,” Devine said on “Fox & Friends Weekend.”

Dette voldelige aspekt er helt fraværende i de danske medier. Det ville ryste opfattelsen af ​​virkeligheden, hvis offentligheden skulle forholde sig til det faktum, at Obama-partiet er blevet overtaget af folk, der ikke viger tilbage fra nogen måde at vinde på.

Men var det ikke det, Obama gjorde, da han mobiliserede CIA, NSA, udenrigsministeriet, retfærdighed og FBI for at forhindre, at Trump blev valgt?

Vold på gaden er politik på andre måder.

Demokrater og anti-Trump medier har systematisk skjult volden indtil mandag i denne uge. Kenosha gjorde det umuligt at kalde det “fredelige protester”. Demokraterne så fra afstemningerne, at volden satte ind i vælgerne. De var nødt til at gøre noget. Biden tog til Kenosha to dage efter Trump. Det så lidt klodset ud. Biden var i en kirke. Han virker ikke autentisk. Uanset om det er senilitet eller dårlig handling: Han virker ikke overbevisende. Ikke autentisk.

Han tog nogle spørgsmål på fredag. Det kom fra journalister, der formelt sneg sig ind til ham. -Hvordan har du det i din sjæl, når du hører om, hvad Trump sagde om soldaterne? spurgte den atlantiske journalist.

ANNONSE

De, der er interesseret i politik, indser, at der også er to standarder for spørgsmålstegn ved kandidaterne: Trump bliver “hammeren” hver eneste dag. Journalisterne prøver at tage ham med “gotcha” -spørgsmål. Kontrasten til den hyggelige chat med Biden er skrigende, og det er næppe til demokraternes fordel, at deres kandidat ikke tolererer et møde med virkeligheden.

Skal vi virkelig stemme på denne fyr, spørger folk sig selv.

De ved, at han sandsynligvis vil blive placeret på et plejehjem, men hvad med Kamala Harris? Hun sad med Jimmy Kimmel og sagde, at de smukke protester på gaden ville fortsætte ud over valget. Hun var helt for det. Så mere vold.

Sådanne udsagn kommer tilbage og “bider” demokraterne, og de er svære at løbe fra.

Demokraterne skal fokusere på medierne, der gør arbejdet for dem og tilslører det, som Biden har sagt. Han hævder nu, at han ikke har sagt, at han vil sætte en stopper for fracking. Men under nomineringskampen blev han spurgt, om han ville stoppe fracking, og svarede ja højt og tydeligt. Samme under et møde med en pige. Biden bøjede sig frem og sagde: -Jeg lover dig hjerteligt og hellig, at jeg vil sætte en stopper for fossil energi.

Flip-flop, kalder amerikanerne det. Ændring af politik som andre skifter skjorter. Dette er den slags glemsomhed, som Biden ikke kan bebrejde sin alder for. Disse er bevidste løgne.

Biden sagde “hvis det er sandt”, hvis det er sandt, er erklæringen om faldne soldater at miste en af ​​de værste, han har hørt. Men indignationen lyder ikke helt overbevisende

I USA synes sådanne historier det modsatte: Trumps base hører, at 11 navngivne vidner, der var på tur til Frankrig, bestrider Atlantis version. Europæiske medier inkluderer ikke dette. De kører fuld Biden-guffe.

Naturligvis siger det noget om Vesteuropa, at tingene er endnu værre her end i USA, hvor der trods alt er en stærk modstyrke.

ANNONSE