Nyt

New Zealands sundhedsministerium går i retten for at få forældremyndigheden over et spædbarn, der skal have en hjerteoperation. Årsagen er, at drengens forældre nægter hospitalet at bruge blod fra vaccinerede under operationen.

Sundhedsministeriet ønsker, at forældremyndigheden over den fire måneder gamle dreng overføres fra forældrene til retten, så der kan gives samtykke til at bruge usorteret, doneret blod i den kommende operation.

“Sikker og effektiv”

På New Zealand Blood Services hjemmeside står der, at blod ikke sorteres i vaccinerede/uvaccinerede donorer. Det står også, at det ikke er bevist, at der er en risiko ved at bruge blod fra en vaccineret person.

ANNONSE

Forældrene, Samantha Savage-Reeves og Cole Reeves, er blevet interviewet af det tidligere newzealandske tv-nyhedsanker Liz Gunn. De er bekymrede for, at blod, der indeholder covid-vaccinen, vil blive brugt under operationen af ​​deres fire måneder gamle søn Will.

Bekymringerne er blevet afvist i et møde med en læge og en kirurg og af New Zealand Blood Service.

Parret hævder, at de har mere end tyve uvaccinerede mennesker, der er villige til at donere blod, men New Zealand Blood Service vil ikke acceptere dette.

Ifølge New Zealand Blood Service er spidsprotein til stede i blodet i “forsvindende små mængder” hos nogle mennesker i de første to uger efter vaccination:

– Der er ingen dokumentation for, at dette udgør nogen risiko for modtagerne.

Rejser sig mod myndighedernes kompakte sandheder

For forældrene handler det om mere end myndighedernes forsikringer om, at der ikke er dokumentation for, at dette udgør en risiko. Det handler om det systematiske nedbrud af tilliden til verdensmyndighedernes forsikringer om, at vaccinen er “sikker og effektiv” efter utallige rapporter om skadevirkninger af den nye mRNA-teknologi.

Sagen, der kom op i dag, har allerede fået stor opmærksomhed. På Facebook udtrykkes respekt for familiens mod til at stå op mod myndighedernes kompakte sandheder, og chokere over, at hospitalet afviser de frivillige donorer. Bruger Lynne Maree skriver, at det i virkeligheden handler om at tage barnet fra forældrene:

– Dette vil sandsynligvis blive et meget stort og offentligt spørgsmål her i NZ! Retten ønsker at tage barnet fra forældrene!
En anden bruger henviser til en tilføjelse til New Zealands Human Rights Act af 1993, Discrimination by Government, relaterede personer og organer eller personer eller organer, der handler med juridisk autoritet.

Haster høring

Retsprotokollen viser, at New Zealands sundhedsministerium indsendte dokumenterne til Auckland High Court i mandags, og at sagen vil finde sted i morgen. Det er underforstået, at der vil blive anmodet om et hastemøde kort efter morgendagens første møde i Højesteret.

ANNONSE