Nyt

Læger rapporterer, at et stigende antal mennesker anmoder om blodtransfusioner fra ikke-vaccinerede donorer.

Et stort antal mennesker har taget en bevidst beslutning om ikke at lade sig vaccinere mod covid og vil også nægte at tage de kommende mRNA-baserede vacciner. Mange af dem har også forbehold over for at modtage blodtransfusioner fra vaccinerede, men med en vaccinationsprocent på 80 kommer langt størstedelen af ​​Norges blodforsyning fra corona-vaccinerede donorer.

Blod er ikke sorteret efter vaccinationsstatus

De første spørgsmål om blod fra ikke-vaccinerede begyndte at komme allerede i sommeren 2021, men hospitalerne tilbyder ikke blod sorteret efter vaccinerede/uvaccinerede.

Indberetninger om bivirkninger og dødsfald som følge af den nye mRNA-teknologi har for mange svækket tilliden til myndigheder og vacciner, og skabt efterspørgsel efter en pålidelig forsyning af uvaccineret, såkaldt “sikkert blod”.

Der gøres nu en indsats for at skabe en global infrastruktur til levering af uvaccineret blod baseret på frygten for de mulige farer ved transfusion af blod indeholdende mRNA covid-vacciner.

ANNONSE

SafeBlood Donation

SafeBlood Donation er grundlagt af en schweizisk naturlæge. George Della Pietra anser den globale kampagne for vaccination med eksperimentelle vacciner for at være “århundredets forbrydelse”.

Han mener, at mRNA-vacciner “forurener” blodet og ødelægger immunsystemet, og at ikke-vaccinerede mennesker, der får blodtransfusioner fra vaccinerede, risikerer at blive skadet.

Han fortæller til VICE World News , at han er overvældet af henvendelser:

  • Jeg får hundredvis af e-mails fra folk, der skal opereres og spørger om vi har blod til rådighed.

British Journal of Haematology skriver om patienter, der nægter en blodtransfusion “udelukkende baseret på covid 19-vaccinationsstatus for bloddonoren”:

  • Det her er blevet så stort et problem, at American Association of Blood Banks og Canadian Blood Services har udstedt en vejledning i, hvordan man håndterer patienter, der har brug for en blodtransfusion og anmoder om blod fra ikke-vaccinerede donorer. Dette understreger omfanget af misinformation om covid 19-vaccination og blodsikkerhed, især på sociale medier.

Bloddonation “sikker og effektiv”

“Skalaen af ​​misinformation” har nået sådanne højder, at faktasjekkere har måttet træde til og garantere, at det er sikkert og effektivt at modtage en bloddonation fra en vaccineret person.

Indtil videre har SafeBlood Donation ikke til formål at etablere sin egen blodbank – det er ikke muligt af juridiske årsager – men at komme ind som mellemmand og matche kompatible bloddonorer og modtagere. Ingen europæisk blodbank tilbud i dag mRNA-frit blod. SafeBlood Donation har henvendt sig til hundredvis af klinikker, men indtil videre er der ingen, der ønsker at være med af frygt for repressalier, skriver SafeBlood på sine hjemmesider.

SafeBlood har en database over mRNA-frie bloddonorer, hvor du kan søge efter en kompatibel donor – er du medlem, kan du også vælge region.

ANNONSE