Nyt

Jaleh Tavakoli har fået en Youtubekanal, hvor hun blandt andet beskæftiger sig med islams mørke side. I denne video handler det – med udgangspunkt i drabet på den afghanske kvinde Sana Yaseen i Holbæk – om æresdrab. Jaleh Tavakoli skriver:

“Hvad har islam med æresdrab at gøre? Det er, hvad denne video handler om.

Lige nu er Danmark i chok over, at en gravid afghansk kvinde har fået skåret halsen over – om der er tale om en halshugning – er ikke blevet beskrevet nærmere. Men et planlagt mord er blevet begået af en mand i tyverne – en kvinde i 30’erne er også sigtet for at have planlagt drabet – de to sigtede er begge afghanere og har en relation til den dræbte kvinde.

Politiet har udtalt, at en mulig hypotese er, at kvinden var offer for et æresdrab. Det er, hvad vi ved – vi ved ikke om, der faktisk er tale om et æresdrab – politiet har endnu ikke fortalt om indholdet af de beskeder og beviser – som har ført til sigtelsen af de to.

ANNONSE

Men hvad er æresdrab? Og er det vigtigt at kalde disse drab for æresdrab?”

 

 

ANNONSE

Mest læst

Kina styrer USA

Ofrene er de nye helte