Kommentar

Alle husker den første, de gik i seng med. Derefter kom der nogle andre, som man husker mere eller mindre tydeligt eller har glemt. Sådan er det også med andre af livets skelsættende tildragelser. Jeg husker f.eks. tydeligt den dag, da det gik op for mig, at vi har et politiseret retsvæsen. Det var den 3. juni 2015, da Højesteret opdigtede noget, som professor Bent Jensen ikke havde skrevet om KGB-agenten Jørgen Dragsdahl, og dømte ham på dette frit opfundne grundlag. Denne parodi på en retssag kom til at koste professoren 602.700 kr. i tort og sagsomkostninger plus bøder, mens en triumferende Dragsdahl kunne stå uden for Højesteret og vifte med et sovjetisk flag. Så kunne Jensen lære, at man ikke ustraffet generer venstrefløjen.
Man skal heller ikke drive gæk med fredens religion, og nu er hammeren faldet over Jaleh Tavakoli. Tre måneders betinget fængsel har hun fået for at have delt en video, der viser, hvordan en hellig marokkansk kriger skærer hovedet af den danske kvinde, Louisa Vesterager Jespersen, mens hun kalder på sin mor. Det går jo ikke med den slags, når det pæne Danmark indskærper, at islam er en religion som alle andre, og at det derfor er den rene racisme at komme med ufordelagtige oplysninger om Muhamed og hans mænd. Tavakoli har appelleret afgørelsen til Landsretten, som dog sikkert for længst har indhentet instruks fra Justitsministeriet om, hvordan der skal dømmes.
Omkring ti personer er tidligere blevet straffet for at have delt videoen fra Marokko. Debattøren Maj-Britt Krittenstein har fået seks måneders betinget fængsel, og Snaphanens redaktør, Steen Raaschou, venter nu på tredje år på at komme for retten i samme anledning. Enten må det være en meget indviklet sag, eller også har anklagemyndigheden besluttet at ødelægge hans liv.
Intet over og intet ved siden af Allah.
 
Jaleh Tavakoli idømt tre måneders betinget fængsel for at dele halshugningsvideo
ANNONSE