Tavle

Den mangeårige Dansk Folkeparti-leder Kristian Thulesen Dahl hygger med den tyrkisk-muslimske veninde Özlem Cekic i Aalborg Havn, hvor Thulesen Dahl er administrerende direktør. Måske talte parret om Thulesen Dahls planer om at udbrede islam i Europa under betegnelsen ‘euroislam’?

Dokumenterende skærmprint.

Hjemmesiden Søfart skriver følgende om Kristian Thulesen Dahls job som direktør for Aalborg Havn / Port of Aalborg:

“Som folketingsmedlem tjente den tidligere formand for Dansk Folkeparti Kristian Thulesen Dahl omkring 800.000 kroner. Oveni fik han angiveligt et beløb på 300.000 som formand for partiet, men med den nye løn som direktør i Port of Aalborg kan den tidligere partiformand se frem til et pænt lønhop.

Mediet finans.dk har bedt om aktindsigt i den nytiltrådte direktørs løn og fået oplyst, at den er på 1.626.312 kroner om året eller mere end en fordobling af Kristian Thulesen Dahls tidligere grundløn som folketingspolitiker.”

ANNONSE

 

ANNONSE