Kopierede/fra hoften

Flere glæder deres venner med opskrifter på lækre middage, som de har tilberedt. Svinekotelletter i sennep med blomkålspuré, baconbomber med hakket oksekød og barbecuesauce, saftig mørbrad i et eller andet osv. – det er bare med at gå i gang i køkkenet.
Men det skal være slut, mener World Economic Forum, der har inspireret så mange danske politikere til så meget idioti – alt sammen begrundet med den for længst modbeviste påstand, at den menneskelige udledning af CO2 styrer klimaet.
I maj sidste år slog WEF til lyd for, at vi – for at nedbringe udledningen – går over til at spise melorme og lækre insekter i stedet for kylling, koteletter og hakkebøffer, fordi de små kryb ”forbruger færre ressourcer end traditionelle husdyr”, som WEF skrev i en rapport. Af rapporten fremgik, at ”husdyr rundt om i verden er ansvarlige for ca. 14,5 pct. af alle udledninger af drivhusgasser”, som medfører al landsens ulykker.
EU, der arbejder tæt sammen med WEF, er naturligvis også kommet med i kampagnen og meddeler, at melorme er alle tiders erstatning for kød. Man kan enten spise dem hele eller i form af pulver som en indsats mod Jordens opvarmning.
Og som et af EU’s foregangslande er Holland begyndt at servere melorme og insekter til skolebørn, så de kan lære det i en tidlig alder.
Det varer nok ikke længe, før facebookvennerne kan præsentere bæredygtige og innovative madopskrifter: Melorme med friterede fluer, tissemyrer i stikkelsbærsauce … Kun fantasien sætter grænser for det globalistiske køkken.

 

ANNONSE