Kopierede/fra hoften

Årets møde i World Economic Forum, der begynder i dag, forventes ifølge foretagendes direktør, Jeremy Jurgens, at tiltrække et rekordantal forretningsledere, nemlig 1.600, der ankommer i privatfly. Han nævner ikke, at de mange pengemænd også har behov for adspredelse, mens de løser verdens problemer, hvilket medfører, at venligtsindede kvinder fra nær og fjern flokkes i Davos for at forsøde verdensforbedrernes byrdefulde liv.
Årets Davos-møde samles under sloganet at ”genoprette tilliden” (rebuilding trust). Og det er på tide, efter at WEF er kommet i vanry som følge af en række mislykkede udmeldinger om klima, at du intet skal eje, men spise insekter.
Det viser sig, at der er ikke afsætning på disse varer, og da de 1.600 kapitalister er ømme over deres profit, må de finde på noget nyt for at sikre afkastningen.
Nu er det altså blevet tillid. Tidligere var det varm luft.
ANNONSE