Kopierede/fra hoften

Præsidenten for Verdenssundhedsorganisationen (WHO), Tedros Adhanom Ghebreyesus, markerer nytåret ved at erklære krig mod kød og traditionelt landbrug. Altså kun i ”den rige verden”, mens folk i den fattige verden ifølge FN’s organisation for fødevarer og landbrug (FAO) skal spise mere kød af hensyn til deres ernæring. Ghebreyesus er kendt som en ven af det kommunistiske Kina og interesserer sig ikke særlig meget for vesterlændinges ve og vel.
I en video påstår WHO-chefen, at verdens fødeindtagelse skader planeten, idet den bidrager med over 30 pct. til menneskets udledning af drivhusgasser. Ganske vist er der ingen beviser på, at Jordens klima i væsentlig grad påvirkes af menneskeskabt CO2, men CO2-rædslen er et glimrende redskab, som politikerne og de internationale organisationer kan bruge til at underkue mennesker og detailstyre deres liv.
Globalisterne presser nu på for at få almindelige mennesker i den vestlige verden til at spise insekter og syntetisk kød. Der bliver således ikke brug for traditionelt landbrug, og politikerne kan derfor udnytte de tidligere landbrugsarealer til at opføre kæmpevindmøller og plastre dem til med solpaneler.
Og livet vil aldrig blive bedre, som World Economic Forum (WEF) forklarede i 2016.
ANNONSE