Kommentar


Hashem Ali Khan

asgeraamund.dk

Københavnerviddet lader sig ikke påvirke af den kendsgerning, at Sverige har fostret kulturpersonligheder som August Strindberg, Jussi Björling, Ingmar Bergman og Astrid Lindgren. Her i byen gælder fortsat den etablerede sandhed, at kun Øresund adskiller civilisationen fra de svenske barbarer og andre vilde folkeslag længere østpå. Desværre er det gamle mundheld gået hen og blevet til sandhed gennem de sidste 30 års svenske indvandrerpolitik, hvor Sverige har udnævnt sig selv til ’Den Humane Stormagt’, der har åbnet porten for migranter fra hele verden, men især for indvandrere fra islamiske kultursamfund. Sverige ser sig selv som Verdens bedste land og ventede derfor, at migranterne hurtigst muligt ville blive vaskeægte svenskere og tilpasse sig de gængse værdier i ’Folkhemmet’.

Resultatet blev noget anderledes. Især muslimske indvandrere viste sig at forkaste folkestyret, retsstaten, svensk kultur og levevis for slet ikke at tale om arbejdsmarkedet. Den tyske avis, Bild Zeitung har udnævnt Sverige til Europas farligste land, hvis hverdag er præget af voldtægter, bandemord, terror, ildspåsættelser og ghettosamfund, hvor politi og redningstjenester ikke tør vise sig. Samtlige politiske partier og medier har hidtil nægtet at gøre noget ved problemerne, men har i stedet sørget for at kritikere af migrantpolitikken bliver stemplet som fascister og ny-nazister. Dette gælder i høj grad for Sverigedemokraterne, der blev grundlagt som protestparti mod den katastrofale integrationspolitik. Partiet er siden sin start blevet fordømt af alle partier og medier, som ustraffet har kunnet sværte Sverigedemokraterne (SD) til som fremmedhadende fascister, en skændsel for det svenske samfund.

Mange svenske borgere har imidlertid fået nok, og Sverigedemokraterne fik ved søndagens valg 20,5 procent af stemmerne og er nu Sveriges største borgerlige parti. Da valget gav et snævert borgerligt flertal, burde det jo være sådan, at partiets leder, Jimmie Åkesson skulle lede regeringsforhandlingerne, men det kommer ikke til at ske. Det lille lyseblå parti, Liberalerne (svarer til de Radikale i Danmark) har allerede erklæret, at de under ingen omstændigheder vil sidde i regering med SD. Svenske medier og de røde partier raser over de ’fascistiske’ Sverigedemokrater, mens den formodentlig kommende statsminister, Ulf Kristersson fra det næststørste borgerlige parti, Moderaterne nu går lidt mere stille med dørene. Han kan ikke danne regering uden støtte fra SD, som vist har accepteret, at de ikke får ministerposter i denne omgang. Det er de nok ikke kede af, da SD har fulgt med i dansk politik, hvor Dansk Folkeparti igennem en årrække har været parlamentarisk støtte for borgerlige regeringer, men uden ministerbiler. DF fik således indflydelsen, men slap for ansvaret, en drømmeposition for enhver politiker. Måske kan SD gentage dette kunststykke.

ANNONSE

SD har ikke politik på alle hylder, men er et mærkesagsparti med migrantpolitikken i centrum. SD ønsker stop for indvandring undtaget kompetent arbejdskraft fra nære lande. Man kræver mere politi med bedre uddannelse og højere løn. Politi og beredskabstjenester bliver regelmæssigt under udrykning overfaldet med sten og raketter. SD ønsker dette stoppet med alle midler. SD vil have højere straffe for farlig kriminalitet uden mulighed for udgang eller prøveløsladelse. Straffede voldsmænd udvises efter afsoning og fratages deres svenske pas. Moskéer, der prædiker had og foragt over for ikke-muslimer skal lukkes, hvilket ikke bliver nemt, da det gælder dem alle sammen. Koranskoler, hvis pensum afviger fra svensk skolepraksis, lukkes.

Når man ser på det glidende sammenbrud for det svenske folkestyre og retsstaten, er SD-politikken både påkrævet og fornuftig. Det kommer bare ikke til at ske. Det svenske politiske samfund har accepteret tingenes tilstand i rædsel for at blive hængt ud af den altid hævngerrige svenske presse som racistisk og islamofobisk, hvilket er ensbetydende med social fortabelse og landsforvisning. Det svenske Gallup-institut Novus har netop publiceret en meningsmåling, der viser, at 80 procent af alle flygtninge i Sverige har været på ferie i de lande, de var flygtet fra. Dette gigantiske sociale bedrageri er stort set ikke blevet omtalt i svenske medier. Så også i den kommende tid vil svenske arbejdere møde tidligt op i morgenmørket på arbejdspladserne for at finansiere migranternes solferie i deres hjemlande. Selv som det største borgerlige parti skal Sverigedemokraterne ikke regne med at få deres mærkesager optaget i det kommende regeringsgrundlag, højest som vage hensigtserklæringer. Hvis de som støtteparti ikke får mærkbar indflydelse på de kommende års migrantpolitik, er SD et dødt parti efter næste valg. Det er derfor bedre at stå udenfor med den rigtige politik, end at være indenfor med den forkerte (spørg bare Liberal Alliance!). Jimmie Åkesson skal huske på, at nok fik han over 20 procent af stemmerne, men 80 procent af vælgerne stemte på de øvrige partier, der er ansvarlige for den svenske indvandrer-katastrofe, og som er garanter for, at tingenes tilstand fortsætter som hidtil. Asien begynder i Malmø.

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria