Nyt

Muslim læser “digt” op på Folkemødet

Den pro-muslimske radiostation Radio 24syv har på deres Facebook bragt en video med en muslim der antagelig er “flygtning”.

Optagelsen af er fra Folkemødet på Bornholm der blev afholdt for nylig og her læser en brun muslim et “digt” op hvor han hylder islamisk chauvinisme og påstår at “islam” var i det han kalder en “vidensalder”, mens dem der har givet ham “asyl” brændte hekse af. I ihvertfald mener muslimen det har relevans til hans åbenbare identitetproblemer.

Opslaget har som vanlig givet mange interaktioner hvor venstreradikale og muslimer forsvarer islam og hetzer mod vestlige værdier, mens en del danskere tager afstand fra muslimens påstande.

Blandt andet tages der hånd om skrønen om at “arabertal” har noget med islam at gøre. De kommer faktisk fra det der i dag er området Indien og har intet som helst med islam at gøre.

Det fremgår ikke af opslaget hvorfor muslimen har behov for at tage afdøde brune muslimer til indtægt for hans nuværende identitet som åbenbart er forankret i en anden tidsregning. Der er ingen kommentarer fra Radio 24syv til opslaget.

ANNONSE

Facebook – Video – Radio 24syv

ANNONSE

Mest læst

Knæfaldet