Doc-TV

Edward Snowdens avsløring av USAs overvåkingsnettverk i 2013 er halvt og halvt glemt og dybden i det han avdekket er fortrengt. Det var ikke overvåking i vanlig forstand, men et verdensomspennende nett som lager profiler på hver eneste innbygger på jorden fra vugge til grav, og oppbevarer dem til evig tid.

Det er det nærmeste man kommer allmakt. Herskere tidligere i historien har drømt om det, men dagens herskere i USA har klart det.

Snowden var en av de smarteste hodene i National Security Agency. Han fikk mistanke om at det var megalomane planer om overvåking og klarte å spore dem opp og sette dem sammen. Men han ville gjerne se dem i aksjon og det fikk han anledning til: Systemet kunne se absolutt alt om alle, også de som formelt var mektige. Systemet har derfor realisert noe Sandemose var kjent for i Janteloven: -Vi vet noe om deg.

Det er mange konklusjoner man kan trekke av dette: Amerikanske myndigheter har systematisk bedratt sin egen befolkning. Nå er systemet så utbygd at du ikke slipper unna noe sted. Men det vil også si at når 6. januar-komiteen påstår planlegging og organisering av kupp uten å kunne fremlegge bevis, så er det fordi de ikke finnes. Det gjelder både Russia collusion, og to riksrettssaker. Derfor kommer heller ikke 6.januar-høringen til å føre frem. Det vet aktørene, men de lager mest mulig støy.

ANNONSE

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

 

ANNONSE