Doc-TV

Fredagens introdusering av ordet “antistatlig” om norske borgere er noe nytt og ingen god nyhet. Det er utrykk for at norske myndigheter er del av samme nettverk som Biden-regimet er blitt førende for. Det kjennetegnes ved en fiendtlighet til den del av befolkningen som hyller nasjonen og frihetsverdiene. Det er historisk at sosialdemokratiske regjeringer i Skandinavia hekter seg på denne autoritære tendensen. I virkeligheten slår den bena under det viktigste og beste arbeiderbevegelsen har stått for. Eliten vinker farvel til folket.

Bak denne termen anti-statlig ligger omfattende overvåking og kartlegging av borgerne. Vi er på vei inn i en ny historisk epoke.

Men nå kommer backlash etter to års nedstengning: Folk er fed up og det har gått opp for dem at staten har dominert sivilsamfunnet. Det samme som kjennetegnet kommunistlandene. Hvordan er det mulig at det har utviklet seg en slik ideologi i toppen av samfunnet?

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

ANNONSE

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

 

ANNONSE

Læs også

Læs også