Doc-TV

På vei opp i skogen får vi et pushvarsel av Aftenposten: Trump har nå havnet i trøbbel også i Georgia i tillegg til problemene i 6. januar-komiteen og raidet i Florida. Skadefryd er for noen den beste fryd. Men i journalistikken er det en farlig fristelse.

Norske medier har i snart syv år deltatt i hetsen mot Trump, uten å bry seg om fakta. De har tvertom begravet publikum og fordummet dem. Hvordan har de tenkt å komme seg ned fra den toppen de står på? Det er som en fjellklatrer som har besteget et fjell, men ikke vet hvordan de kommer ned igjen. Det er ingen vanlig redningstjeneste i politikkens verden.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

ANNONSE

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

ANNONSE