Doc-TV

Nesten hele redaksjonen fikk covid. Det er red.s første lange skogtur. Kroppen skal trenes opp igjen. Det gir unektelig perspektiver å ha hatt covid. Vi vet nå hva vi snakker om. Det er ikke så lett å avfeie oss.

Nå finnes det ulike grader av alvorlighet selvfølgelig. Men de fleste friske mennesker klarer seg. Det gjelder i særlig grad nå som så mange er vaksinerte. Det er jo derfor at myndighetene er tilbakeholdne med å slå på stortromma igjen.Faktisk er det Mette Frederiksen som er hardest i klypa. Hun nekter å akseptere at covid er kommet for å bli og at man må ta høyde for at det vil komme oppblussinger. Rett heller søkelyset på terapeutiske midler som hydroksyklorokin og ivermectin. Hvis de gis tidlig i forløpet vil de aller aller fleste få et sykdomsforløp som gjør at de er tilbake etter en drøy uke. Ca. Men av en eller annen grunn har medier og myndigheter drevet en kampanje mot disse medisinene som Trump-medisin.

Det er sykt. Dette vil vi ta opp i studio senere når alle er tilbake.

Good to be back, med hundene.

Videoen er klar til å sees via Odysee der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

ANNONSE

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE