Doc-TV

Lengsel og tro. To små ord som sammen blir så kraftige at de kan forandre livene våre.

De største og mest livsendrende miraklene kan skje midt i hverdagen vår, uten at vi eller noen andre forventer dem. Likevel skjer de – med Guds hjelp – men det hele starter med vår lengsel om endring og vår tro på at endring faktisk er mulig …

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

 

7. søndag i treenighetstiden

Det var en kvinne der som hadde hatt blødninger i tolv år. Hun hadde lidd mye hos mange leger. Alt hun eide, hadde hun brukt uten å bli hjulpet; det var heller blitt verre med henne. Hun hadde fått høre om Jesus og kom nå bakfra i folkemengden og rørte ved kappen hans. For hun tenkte: «Om jeg så bare får røre ved klærne hans, blir jeg frisk.» Med en gang stanset blødningen, og hun kjente på kroppen at hun var blitt helbredet for plagen. I det samme merket Jesus at en kraft gikk ut fra ham, og han snudde seg i folkemengden og sa: «Hvem rørte ved klærne mine?» Disiplene sa: «Du ser hvordan folk trenger seg inn på deg, og så spør du hvem som rørte ved deg!» Men Jesus så seg omkring for å få øye på den som hadde gjort det. Kvinnen skalv av redsel, for hun visste hva som var skjedd med henne, og hun kom og kastet seg ned for ham og fortalte ham alt som det var. Da sa han til henne: «Din tro har frelst deg, datter. Gå bort i fred. Du skal være frisk og kvitt plagen din.»

Mark 5:25-34

ANNONSE