Doc-TV

Det er møter og opplevelser som forandrer livene våre. Det merkelige med slike øyeblikk er at de sjelden oppstår når vi venter dem, men midt i hverdagen. De gir oss ingen tid til å forberede oss – de bare skjer. Men når de skjer, vil ingenting noensinne bli det samme.

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

 

12. søndag i treenighetstiden

I det samme kom disiplene hans, og de undret seg over at han snakket med en kvinne. Men ingen av dem spurte hva han ville eller hvorfor han snakket med henne. Kvinnen lot nå vannkrukken sin stå og gikk inn i byen og sa til folk: «Kom og se en mann som har fortalt meg alt det jeg har gjort! Han skulle vel ikke være Messias?» Da dro de ut av byen og kom til ham.

Mange av samaritanene fra denne byen kom til tro på Jesus på grunn av kvinnens ord da hun vitnet: «Han har fortalt meg alt det jeg har gjort.» Nå kom de til ham og ba ham bli hos dem, og han ble der to dager. Mange flere kom til tro da de fikk høre hans eget ord, og de sa til kvinnen: «Nå tror vi ikke lenger bare på grunn av det du sa. Vi har selv hørt ham, og vi vet at han virkelig er verdens frelser.» Da de to dagene var gått, dro Jesus videre derfra til Galilea.

Joh 4:27-30.39-43

ANNONSE

Læs også

Læs også