Nyt

Valget nærmer sig, og Sikandar Siddique angler vanen tro efter en hændelse, der kan gøre ham relevant. Der var ingen der råbte noget grimt af ham under Folkemødet, men betjente henvendte sig til ham, og det er for muslimer lig med ‘etnisk profilering’, og noget der tenderer en forbrydelse mod menneskeheden. De faktiske omstændigheder er som sædvanligt langt fra Siddiques parallelvirkelighed. Fra TV2.dk – Politiet afviser partileders anklager: Rettede selv henvendelse til betjente.

“… Bornholms Politi oplyser nu, at det var Sikandar Siddique, der selv henvendte sig til politiet og opgav sit navn. …

– Politiet rettede på baggrund af borgerens oplysninger henvendelse til de to personer og bad dem om at identificere sig, hvilket de gjorde, oplyser politiet.

– De to personer var i følgeskab med en tredje person, der rettede henvendelse til politiet og oplyste, at han var partileder for partiet ‘Frie Grønne’, lyder det i pressemeddelelsen.”

ANNONSE