Nyt

Sikandar Siddique blev modsagt af Bornholms Politi efter hans Folkemøde-happening, men fik et par dage senere støtte fra Rasmus Hamer, en 27-årig skolelærer fra Haderslev, der bekræfter Siddiques udlægning uden dog at have set hvad der faktisk skete. Politisk er han i omegnen af SF, og nærer en stærk aversion imod DF.

Information har forsøgt at opklare sagen, og har fået fat i en samarit, der ses i Siddiques video. Fra Information – Nyt vidne modsiger Sikandar Siddique: Det var ikke ham, politiet gik efter.

“Information har undersøgt episoden og blandt andet fundet frem til Bernt Jensen, der var frivillig samarit på Folkemødet og gruppeleder for Bornholms Frivillige Samaritter. Han overværede optrinnet fra et nærliggende samarittelt og erklærer sig ‘fuldkommen uenig’ i Sikandar Siddiques udlægning af forløbet, da Information kontakter ham. …

Han ses i baggrunden af videoen stående i et nærliggende samarittelt, og han overværede hele forløbet, siger han…

Politiet henvender sig til de to, der går sammen med Sikandar Siddique. Og så efter at de har henvendt sig til de to, begynder Sikandar at blande sig,’ siger Bernt Jensen.”

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria