Nyt

Noget af det værste ved multikulturen er forråelsen. Nu kan naive børn i konfirmationsalderen risikere at blive overfaldet, og truet med kniv af jævnaldrene. Velopdragne danske børn er ’sitting ducks’, i det omfang deres forældre ikke har haft midlerne til at skabe fysisk afstand. Efterlysning fra Østjyllands Politi – Politiet søger vidner efter overfald på drenge.

Østjyllands Politi søger vidner i en sag fra søndag den 10. april, hvor to drenge på 12 og 13 år blev overfaldet og truet med kniv på nogle boldbaner i Aarhus V. Særligt to ATV’er er interessante for efterforskningen.

Episoden fandt sted omkring kl. 14.30-15.00 ved fodboldbanerne bag ved Ellehøjskolen på Jernaldervej. Her blev de to drenge slået, sparket og truet med kniv af tre gerningsmænd.

En 15-årig dreng blev få dage efter anholdt og sigtet for at have medvirket til overfaldet, mens en 12-årig dreng, som også mistænkes for at have været en af gerningsmændene, blev afhørt til sagen. Han er dog ikke blevet sigtet, da han er under den kriminelle lavalder.

Politiet har desuden en god formodning om, hvem den tredje gerningsmand er, og arbejder på at finde frem til ham.

… Efterforskerne på sagen vil meget gerne høre fra vidner, der kan have set overfaldet. Derudover søger Østjyllands Politi vidner, der har set to ATV’er omkring Ellehøjskolen søndag ved 15-tiden.”

ANNONSE