Nyt

TV2 Fyn har bragt et interview med en syrisk såkaldt “flygtning”, Mohamad Adb Almonam som de kalder “Mohamad”.

“Mohamad” er nu sur og skuffet over han måske ikke kan blive resten af sit liv i Danmark som han mener han er blevet “lovet” da han kom til Danmark og søgte asyl. Her henviser han til det såkaldte “paradigmeskifte” som Løkke Rasmussenregeringen har gennemført med DF og Socialdemokratiet.

– Det danske sprog kan man ikke bruge i Mellemøsten eller Syrien. Det er kun noget, man kan bruge i Danmark. Derfor bliver man snydt efter alle de løfter, vi har fået, om at jeg kan få lov til at blive. Det er fuldstændig urimeligt, siger Mohamad Adb Almonam.

“Derfor bliver man snydt efter alle de løfter, vi har fået, om at jeg kan få lov til at blive. Det er fuldstændig urimeligt.”

TV2 Fyn – 20-årige Mohamad føler sig snydt: – Han skal sendes hjem, siger DF, Nye Borgerlige og Stram Kurs

ANNONSE