Kopierede/fra hoften

Bill Clintons berømte udsagn har ikke mistet sin aktualitet. Verden styres stadig af materielle interesser, som kan være vanskelige for almindelige mennesker at gennemskue.

De færreste kan forklare Joe BIdens besynderlige handlinger. Som noget af det første gav han grønt lys for Nord Stream 2, der skal føre gas fra Rusland til Tyskland, og således gøre landet endnu mere afhængigt af Putins luner. Samtidig forbød han Keystone-ledningen, der skulle have tilført USA energi. Han nedlagde desuden forbud mod olie- og gasboringer på føderalt ejet land.

Og for at det ikke skal være løgn, har USA forhindret bygningen af en rørledning mellem Israel og Cypern til Europa. I de to landes territorialfarvande ligger der nok gas til at forsyne hele Europa i årtier.

Alle forsøg på at få Biden til at opgive denne bizarre politik bliver afvist.

Resultatet er en voldsom stigning i energipriserne, som betyder, at Putin dagligt kan indkassere 1 milliard dollars. Det er et direkte resultat af Bidens energipolitik.

Noget andet Biden gjorde, var at opgive præsident Trumps Kina-politik, der bl.a. gik ud på at forhindre det kinesiske kommunistparti i at stjæle USA’s intellektuelle ejendom.

Hvad kan baggrunden være for denne mildest talt mærkelige opførsel? Flere har peget på, at hele Biden-klanen er korrupt og i realiteten en “crime family”, der sælger ud af USA’s interesser for at stikke penge i egne lommer. Hvilket betyder, at Rusland og Kina har noget på præsidenten.

ANNONSE

Adspurgt, hvordan det forholder sig, siger den republikanske senator Ron Johnson, som er medlem af The Homeland Security Committee, at han har sine mistanker. Men han ved, at de russiske og kinesiske efterretningstjenester ved besked.

ANNONSE