Doc-TV

Hele strafferetts­apparatet er tilsynelatende innstilt på at Espen Andersen Bråthen kjennes utilregnelig og dømmes til tvungent psykisk helsevern for de fem drapene 13. oktober i fjor. Informasjon som kan peke i en annen retning, kommer dryppvis – om overhodet.

Under Kongsberg-sakens første dag sa forsvareren at tiltalte hadde sagt at han hadde utført jihad. Ifølge sin egen forklaring sa Bråthen at han mente han måtte drepe for å bli «født på ny på et bedre sted». Under aktors innledning kom det frem at noen av dødsofrene hadde skjæreskader i tillegg til stikkskader.

Hva skal alt dette bety? Man setter sin lit til at retten etter hvert vil kaste lys over det. Men i mediene stilles det ingen spørsmål som utfordrer den etablerte konsensus om saken: ingen ideologi å se her.

ANNONSE

Rebecca Mistereggen var på plass i retten onsdag, og drøfter rettssaken med Hans Rustad og Christian Skaug i kveldens Dagsorden.

Rumble:

Odysee:

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 63 89 41. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

ANNONSE

Læs også

Læs også