Doc-TV

Kristoffer Tyssøy Høysæther har studert hva lærebøkene forteller elevene om vår egen historie og kultur. Det er pessimistisk lesning. Egentlig fortjener den hvite mann å dø ut. Vi har utspilt vår rolle. Det sies ikke eksplisitt. Men hvis man tar fremstillingen av hvite mennesker på alvor gir konklusjonen seg selv.

Dette er en øvelse i selvhat som venstresiden har dyrket lenge. New Yorks intellektuelle fyrtårn Susan Sontag kalte en gang den hvite rase for en kreftsykdom på planeten. Det er førti-femti år siden. Men slike tanker blir nå spredt i hjernene på norske barn og unge.

Og det skjer på instruks ovenfra. Forlagene ville aldri utgitt så radikale, anti-nasjonale, anti-kristne, rasistiske bøker hvis det ikke var fordi de oppfyller ønsker fra politisk hold. Utdanningsdirektoratet sørger for at forlagene går i riktig retning.

ANNONSE

Dette er samme ideologi som gjennomsyrer utdanningssektoren i USA. Den er propagandistisk og intolerant.

 

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE