Doc-TV

Psykiater Randi Rosenqvist mener Breivik “konverserer dannet”, men at disse stygge ideene ødelegger. De som han deler med andre. Han kunne trenge å bli introdusert for nye tanker. Akkurat som Trump. Det er en helt fantastisk uttalelse og reflekterer marxistenes tro på ideologiens betydning.

Den samme ideologien har slått rot i USA og er i ferd med å ødelegge landet. Folk flest er ikke klar over den krigen som raser i USA, for de er under innflytelse av medier som tenker som Randi Rosenqvist.

Det samme gjør Bidens pressetalskvinne Jan Psaki. Hun sier Fox News lever i en alternativ virkelighet som er opptatt av kriminalitet og inflasjon. Tenk det Hedda! Psaki bor noen mil unna Baltimore, som regnes som farligere enn El Salvador og Honduras.  36 drap i januar måned, det høyeste noensinne. Men det raker ikke Demokratene.

ANNONSE

Heller ikke resultatene i skolene, der bare 2 prosent i et gymnas er faglig på høyde.

Men det er hva Demokratene vil, sier Candace Owens. Demokratene har funnet frem de gamle historiebøkene fra slaveriets tid. De er i ferd med å knuse middelklassen og gjøre folk til slaver igjen. Utrolig! Men sant.

At myndighetene ikke vil deg vel sitter langt inne hos skandinaver. Vi har vanskelig for å tro så vondt om folk. Men nå tvinges vi til å forstå: Strømkrise og pandemipolitikk var ikke tilfeldigheter, men er planlagte begivenheter.

I USA er det gått så langt at Biden-regimet flyr eller busser illegale inn i Republikanske delstater for å endre valgutfallet. De fører krig mot det patriotiske USA.

Hvis de skulle lykkes med å ødelegge USA som demokratiets forsvarer vil det få store konsekvenser også for Europa.

Helena sier Sverige er som en bro mellom Europa og USA. I Sverige er mye av den samme politikken allerede innført og den har samme resultat: Ødelegger landet.

 

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på e-mail, kan skrive til dan@document.no

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE