Nyt

(Torstorp, Høje-Taastrup; Foto: Earth)

Problemet med ‘utilpassede unge’, der opfører sig truende eller voldeligt i bybusser løses ikke med flere overfaldsalarmer. Måske skulle man prøve noget nyt, noget grænseoverskridende. Fra SN.dk – Buschauffører kører med overfaldsalarm gennem byområde.

“Nogle borgere i Torstorp-området i Høje-Taastrup føler sig mere og mere utrygge, men det er de ikke ene om. For også buschaufførerne på buslinjerne 117 og 118, der kører gennem Torstorp, er tilsyneladende utrygge.

… I et skriftligt svar bekræfter Camilla Struckmann, Movias direktør for Kommerciel og Kunder, at chaufførerne på buslinjerne 117 og 118 kører med overfaldsalarmer.

– Det er korrekt, at der er udfordringer med utilpassede unge i Høje Taastrup-området. Vores busoperatør, hvor chaufførerne på de berørte linjer er ansat, har udstyret chaufførerne med en ekstra overfaldsalarm – udover den som er monteret i bussen, siger hun.”

ANNONSE