Kopierede/fra hoften

https://youtu.be/vVezbVxp2Pw

Zemmour stormer frem i meningsmålingerne, og hans tilhængere jubler, mens nervøsiteten stiger hos hans politiske modstandere. Lyt til denne musikalske perle bragt i Riposte Laïque den 8. december.

Om musikken: Læg mærke til tætheden i musikken, slagtøjet illustrerer den kæmpe hær, hestehovene, aggresssionen og opstemtheden. Det er genialt, og for hver gang jeg hører den, opfanger jeg noget nyt.

Her er Frankrigs smukke sejrshymne over fjenden!

Zemmours erklæring om sit kandidatur ved det kommende præsidentvalg i Frankrig blev fejret med denne flotte musik af nordmanden Thomas Bergersen, hvormed deltagerne rundede talerne af ved en begivenhed, der blev afholdt til støtte for Zemmour, sidste søndag. Derefter mødte han selv op og fik begejstringen til at stige hos publikum. Sådan berettes det i teksten her, som jeg har forkortet en lille smule. Musikken, som regelmæssigt bruges i  “Puy-du-Fou”, siges at have elektrificeret publikum, og utrolig smuk er den da også.

For eksempel skriver de: “Der er unge og mindre unge talenter, som har evnerne til at føre Frankrig  ind i fremtiden, hvis man ikke får dem til at flygte forinden eller knuser dem. Komponister, forskere, skribenter og økonomer, folk inden for byggebranchen og handel, stærke, aktive og initiativrige kræfter. 

ANNONSE

Det er vigtigt, at de kan leve i et land, som værdsætter dem og giver plads til dem før alle andre.

Så lad dem (politikerne) gerne skrue op for meningsmålingerne, men Zemmour har vind i sejlene. Næsten 2,5 millioner seere fulgte hans tale… Og på 48 timer havde han fået 22.000 tilhængere”.

Det er en gruppe unge patrioter, som står bag Zemmour og arrangementet. Musikken er heroisk uden at være prangende og billedet sublimt, der leder tanken hen på Middelalderens riddere, som deltog i korstogene.

Nu er tiden kommet til at gå fremad og forsvare vore lande, identitet,  historie og Vestebs børn. 

“Vi står alle bag Zemmour!”siger de, og 

den smukke artikel slutter med en tak til Thomas Bergersen for musikken “Immortal” (2011

Gruppen: Two Steps From Hell

Compositeur : Thomas Bergersen

Titre : Immortal (2011)

Illustrationen til sejrshymnen forestiller det polske tunge kavaleri, hussarene. De sejrede over de invaderende tyrkere foran Wien i 1683 lige efter korstogene. Europa skylder dem stor respekt.

 

ANNONSE