Doc-TV

Signal not noise, sa Steve Bannon. Signal, ikke støy. Mye av nyhetene er bare støy og det krever et trenet øye å sile det som betyr noe. Men i våre dager har det skjedd en endring: Nå kjøres nyheter frem som skal bekrefte et narrativ, mens andre forties helt.

NTB kunne i natt fortelle at Trumps tidligere stabsjef Mark Meadows har gått med på å vitne for 6. januar-komiteen. Det er gode nyheter for anti-Trump-medier som NTB. Men byrået tier helt om en annen vel så viktig nyhet: Chris Cuomo er tatt av som anker i CNN fordi han hjalp broren, Andrew, da han forsvarte seg mot metoo-anklager som guvernør. Dermed er begge de mektige Cuomo-brødrene veltet og hvem kunne trodd det kunne skje? Begge satt nærmest uavsettelig inntil for ganske kort tid siden. Anklagene om tafsing så ut til å prelle av på Andrew.

Hva har skjedd? Det samme har rammet dem som det Tim Pool snakket om i dag i forbindelse med at Jack Dorsey har gått av som sjef for Twitter: De klarer ikke henge med i svingene. De er gamle, hvite menn. Kulturrevolusjonen som feier over USAs kyster øker farten og da havner disse mennene under hjulene.

ANNONSE

Kommersielle hensyn må vike. Chris Cuomo var CNs viktigste anker, hans makker Don Lemon trekker langt fra like bra. CNN har slitt i mange år. De forsøkte å bygge opp Anderson Cooper, men mislykkes. Likevel har de råd til å kvitte seg med Chris Cuomo.

Den som avfyrte skuddet var the Atlantic. Atlantic eies av enken til Steve Jobs. Det fungerer som regimets organer under Sovjettiden. Når regimet ønsket å sende et politisk signal brukte man publikasjoner alle visste snakket for ledelsen.

Atlantic snakker for eliten som styrer USA mot avgrunnen.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE

Læs også

Læs også