Doc-TV

Hvis jeg må velge er det selvsagt amerikanske medier vi foretrekker for å følge med på hva som skjer i USA. I norske medier har utenrikspolitikk blitt degradert, også USA. Man stikker bare innom når det passer. NTB og de andre følger Biden-sporet. Det er kjedelig og forløyet.

Da er det noe annet med Steve Bannon og warroom.org. De er sprell levende til stede i den amerikanske virkeligheten. I dag hadde de besøk av enkemannen til Ashly Babbitt, som ble skutt og drept av politimannen Michael Byrd 6. januar, helt unødvendig, uten varsel. Norske medier fortsetter å gjenta løgnene om at fem mennesker ble drept. De nevner ikke Babbitt.

Enkemannen forteller om Ashleys oppvåkning som 15-åring. Hun bodde i San Diego da flyene traff Twin Towers. Hun visste da at hun ville gå inn i det militære og 18 år gammel var hun på vei til Irak, den laveste tillatte alder.

ANNONSE

Når Biden-regimet kaller henne terrorist viser de bare hvor ynkelige de er. Nordmenn får ikke med seg dette, for ingen håner norske veteraner, men i USA betyr de militære mye mer og Biden-regimet har gått til angrep på patriotiske amerikanere, også de i uniform. Han har klart å erte på seg mange med sin utstuderte forakt.

Fordi norske medier viser den samme forakt får ikke publikum med seg hvor nedrig Biden-regimet.

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

ANNONSE

Læs også

Læs også