Doc-TV

Hva slags bilde har nordmenn av hva som skjer i USA.  Hilde Restad og Hilmar Mjelve har holdt foredrag i Vitenskapsakademiet og latt det munne ut i en kronikk i Aftenposten. De to mener at USA er truet av et autoritært styre og at Republikanerne vil jukse seg til seier i 2024.

Det er vanskelig å vite om man skal gråte eller le. Som med Demokratene: Den diagnosen Restad og Mjelve setter på Trump passer veldig godt på dem selv.

Betyr det noe hva to skrullete forskere mener? Ja, fordi dette er hva norske medier har tvangsforet publikum med i fem år. Det betyr ingenting for USA, men det betyr mye for Norge at vi er i ferd med å bli et land av skruller.

Vi er 3.6 millioner nordmenn og et par millioner med utenlandsk bakgrunn. Å være frakoblet den viktigste frihetsbevegelsen i dagens Vesten vil si at vi er koblet til en vogn som drar oss ned i vår egen undergang.

ANNONSE

Demografi er skjebne og medier og akademia vil at vi skal ta avstand fra den eneste bevegelsen som kan redde oss.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

ANNONSE

Mest læst