Doc-TV

Det som kalles nyhetsformidling er i virkeligheten moderne eventyr. Men i motsetning til de gamle er disse blottet for kobling til erfaringen. De er “fristilte”, de er konstruksjoner. En form for psykologisk krigføring, som bygger på shock & awe, overveldende styrke for å lamslå motstanderen, i dette tilfelle den vanlige borger.

Først tok de ytringsfriheten, så tok de den mest intime friheten, kontrollen over vår egen kropp.

Dette føler folk, av den enkle grunn at det ikke går an å late som du ikke har bivirkninger, eller at vaksinen beskytter mot smitte, hvis de ikke gjør det.

I forhold til antallet er det nok en overvekt av uvaksinerte blant de innlagte. Men hvis dette er 323 senger blant 10.000 så er det ikke så betydningsfullt. Det som er mer betydningsfullt er at vaksinen ikke beskytter. Det var det de lovte. Det slo ikke til. Nå er én million nordmenn vaksinerte med booster.

ANNONSE

De nye narrativene er utspekulerte. De spiller på vår dyriske frykt for å dø.

Red. har hver dag å gjøre med hester. Hester er fluktdyr. Du må derfor hele tiden være obs på hva som skjer rundt dem, så de ikke får panikk. Du må berolige, roe dem ned. Hester stoler på deg. Du er lederen deres, men bare så lenge du klarer å være forutseende så de skjønner at du har oversikt og kontroll.

I stedet for å roe ned gjør medier det motsatte: De driver en kynisk frykt-journalistikk. De vil trigge angsten hos den vanlige kvinne og mann og det er vanskelig å beskytte seg mot en slik reaksjon hvis man ikke driver med informasjonsformidling/innhenting.

 

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE