Nyt

Denise Rostgaard mener araberen kaldte hende ‘racist’, og virker som om det er andet ord de lærer på dansk efter ‘asyl’. En historie fra SN.dk – Byrådskandidat spyttet på i Espergærde Centret: – Det gør mig ked af det, at jeg ikke kan skærme mine børn for det her.

“Byrådskandidat for Nye Borgerlige Denise Rostgaard fik en noget uventet start på et politisk arrangement i Espergærde Centret lørdag den 6. november.

På vej ind i centret klokken 11.10 gik hun med sit 3-årige barn i en barnevogn, en bunke valgplakater under sin højre arm og ved sin side af sin 6-årige datter. Ifølge Rostgaards forklaring blev hun ud af det blå pludselig spyttet på af en mand med anden etnisk herkomst, der i samme ombæring råbte og opførte sig aggressivt over for den 35-årige byrådskandidat.”

 

Denise Rostgaard kommenterer på Facebook:

Vi må bare erkende, at vi så småt HAR svenske tilstande i Danmark.
Når der spyttes efter mine børn på gaden, skriver mange etniske danskere, at det er min egen skyld. Jeg burde ikke have ‘så skarpe holdninger’, eller jeg burde have ladet mine børn blive hjemme.
Den slags frelste humanister har ikke meget tilovers for mine børn. Nej, børnene må løbe slalom mellem snotklatter og tilråb, fordi deres mor har den frækhed at sige tingene som de er.
Når jeg forsøger at dele efterlysninger af gerningsmænd bag grove overfald på Vestegnen, i Vestegnens grupper, bliver de afvist fordi det kaldes ‘racistisk’.
Det er som at være Alice i Eventyrland. Verden er vendt på hovedet.
Det ville være nedslående, hvis ikke det var så fandens vigtigt, at vi kæmper den her kamp – sammen.
ANNONSE