Nyt

Både offer og gerningsmand har ‘anden etnisk baggrund’, og det har de fleste på døgnbehandlingsstedet ‘Den Flyvende Hollænder’, hvor drabsforsøget ifølge BT fandt sted. Navnet er velvalgt. ‘Den flyvende hollænder’ kaldes populært for ‘Dødssejleren’, hvad på Sproget.dk defineres som et ‘projekt der er dømt til at mislykkes’, alternativt, et ’spøgelsesskib der varsler død’. Integration af arabere er i sandhed en dødssejler.

En historie fra Radio24syv – Teenager blev skudt på daginstitution for børn og unge.

“‘Formentlig et opgør mellem to unge mennesker, som kender hinanden’. Sådan beskrev Københavns Politi skyderiet torsdag aften i sidste uge, hvor en teenager blev ramt af skud i brystet. Det skete ifølge politiet indenfor i en ejendom og blev ikke vurderet til at være banderelateret.

Da en 17-årig ung mand dagen efter blev fremstillet i grundlovsforhør i Københavns Byret, fremgik det af sigtelsen, at episoden fandt sted på adressen Fensmarksgade 65 på Nørrebro i København.

Adressen huser Den Flyvende Hollænder, der er et døgnbehandlingstilbud for børn og unge, som begår alvorlig personfarlig kriminalitet.

Den 17-årige, der er af anden etnisk oprindelse, blev anholdt tre timer efter skyderiet.Han er sigtet for forsøg på manddrab og for at have været i besiddelse af en skarpladt pistol.”

ANNONSE