Endnu en højrefløjspolitiker er blevet beriget med en trussel. Og medierne? De er tavse, fordi afsenderen er en syrisk velfærdsmigrant.

Sent søndag eftermiddag modtager Nye Borgerlige-politikeren Denise Rostgaard en trussel, der ikke er til at tage fejl af.

Syriske Mostafah Khartabil henvender sig til Denise Rostgaard og oplyser, at han har noteret sig, hvordan Denise Rostgaard og hendes familie ser ud.

En trussel, der skal indgyde frygt i Nye Borgerliges folketings- og byrådskandidat. Og er beregnet til at skræmme den 34-årige kvinde ud af politik.

For hvem vil forfølges af en ondsindet muslimsk migrant, der bor i en omegnskommune i København?

Ydermere sender Mostafah Khartabil ordet ‘gahba’ til Denise Rostgaard. Et arabisk slangudtryk for ‘luder’ eller ‘prostitueret’. Netop dette skældsord stammer fra lande som Syrien og Libanon – det område som den hadske migrant kommer fra.

Forestil dig at Det Radikale Venstres Zenia Stampe havde modtaget en trussel, der var rettet mod hende og hendes små børn. Der ville være en perlerække af ‘sofa-snakke‘ i Aftenshowet samt Go’ aften Danmark, og aviserne ville være fyldt af analyser om politikeres sikkerhed.

Nu er det bare en kvindelig politiker, mor til tre og familiemenneske fra Nye Borgerlige. Så er der tavst hos politiske kollegaer og medieparnasset.

Hvorfor er der pinlig tavshed, når Denise Rostgaard fra Nye Borgerlige bliver truet af en migrant fra Mellemøsten?

Se også
Tyrkisk teenager død i voldsom bilulykke: Hastigheden var meget høj

ANNONSE