Doc-TV

Alle som vokste opp i det gamle Norge ble sosialdemokrater enten de ville eller ikke. Det lå i lufta. Innbyggerne i det nye Norge blir fortalt at de lever i sosialdemokrati 2.0, en forbedret versjon. Partiet som bærer navnet hevder å bekjempe forskjells-Norge. Men nå viser det seg at lederen og hans familie tilhører klassen som skaper forskjellene.

Hvordan er det mulig? Vi kan slå fast: Pengene har entret Arbeiderpartiet. Slik var det ikke før. Da LO-leder Ynge Hågensen omtalte Thorbjørn Jagland som “gutten”.  Nå er det helt andre toner. Nå er penger ingen hindring. Men hva verre er: Det er lov å lure og være smart. Ikke betale skatt på arv. Hvis Støre hadde vært Høyre-politiker ville kartet stemte med terrenget. Men ikke når du er Ap-leder og nå statsminister.

Vi har ikke bare en ghetto i Goruddalen, men også på Ris og dalstrøka innafor. Der vet man ikke hvordan “vanlige folk” lever og de bryr seg heller ikke.

Et nytt klassesamfunn vokser frem og ledersjiktet i offentlig sektor, herunder partiene, går i spissen.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

ANNONSE

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

ANNONSE