Doc-TV

I det personlige møtet blomstrer det levende ordet. Blikkretningen til folk på Vestlandet er et annet enn folk i Oslo-området.  Vestlendingen ser mot havet. Man merker det med en gang man kommer til kysten. Horisonten åpner seg. Derfor er kystkulturen annerledes. Oslo er ikke bare inneklemt, den er også preget av innavl. Norge består mer og mer av Oslo mot resten.

Det er derfor en oppdagelse og bekreftelse for oss som går og trår i Oslo å komme ut av gryta. Det er blitt en enorm avstand mellom Oslo og resten, selv om småurbane strøk i andre deler av landet er kloner av Oslo-kulturen.

Den store forskjellen er dannelse: Før representerte Oslo dannelse. Det gjør det ikke lenger. Nå er det bare penger og trender og dagens trend er woke. De bærer ikke og danner ikke noe grunnlag for et fellesskap på tvers av ulike kulturer. Derfor er Oslo fragmentert og den opprinnelige befolkningen blir hjemløs. Derfor forlater stadig flere Oslo og drar til bake til hjemstedet. Trygghet fra kriminalitet er bare en liten del av årsaken.

ANNONSE

For hver skyting med dødelig utgang vokser bildet av en by hvor politiet ikke hva som foregår. Ingen vil si noe. Politiet er fiende.

Så fort sendingen er ferdig prosessert (en sted mellom 21:30 og 22:00) er den klar til å sees på Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Da vil Odysee gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

ANNONSE

Læs også

Læs også