Doc-TV

Det skjer store ting rundt oss, men mediene vil ikke at du skal vite og forstå. I Canada har en politiker blitt leder av det konservative partiet, og han har hjertet på rett sted. Pierre Poilievre er spesifikk: Han angriper eliten for å ha trykket penger og skapt inflasjonen med overlegg. De rike blir rikere og flertallet trykkes ned, noen i fattigdom. Dette er nye toner fra etablerte politikere. Vi hører ikke noe om dem i norske medier. Folk kunne jo få ideer om at noe lignende var mulig her.

I utlandet er det store korporasjoner som dikterer. I Norge er det staten som er oligarken og befolkningen som blør. Støre og Aasland har avslørt seg selv over lang tid. De vil ha fri prisdannelse på gass og kaller det solidaritet med Europa. Dobbeltmoral er altfor svakt uttrykk. Dette gjør de på Norges vegne, men de deler ikke rikdommen. Tvert om. Nå heter det at vi må spare.

I Italia ligger Giorgia Melini an til å vinne valget i Italia 25. september. Det vil være en revolusjon. Hun ligger på samme akse som Pilievre: De vil gi makten tilbake til folket og forsvare deres interesser. Se hvordan de blir angrepet!

ANNONSE

I Sverige får vi vite om svenskene endelig klarer å stable seg på bena og stemme SD inn i regjering.

 

Videoen er klar til å sees via Odysee, der vi nå har en egen Podcast kanal! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid