Kopierede/fra hoften

‘Danske Patrioter’ samler i øjeblikket vælgererklæringer, og har fornyligt været en tur i Middelfart med deres ‘Fuck Islam’-banner. Lokale venstreorienterede gik i selvsving på Facebook, og jeg tog dialogen. Jeg spurgte eksempelvis en ‘Tanja’, om hun virkeligt mente, at det var ’stupidt at være imod Islam’, hvad hun bekræftede: “islamisme er jo intet problem…” Senere afviste hun min udlægning af islamisk teologi med ordene: “Efter min mening er det du beskriver en ekstremistisk moderne fejl fortolkning af hvad der egentlig oprindeligt er forsøgt at blive fortalt og lært?” Islam er god, og hvis imamerne mener andet, så har de misforstået Islam.

Vika Christoffersen negligerer dødsstraf for frafald i Islam)

Nu skulle man ikke tro, at det kunne blive mere idiotisk, men ind fra venstre kom en ‘Vika Christoffersen’, der leverede en grinesmiley over min kommentar om dødsstraf for frafald i Islam. Hun fortsætter på min private væg, hvor hun kommenterede en opdatering om min verserende retssag. En skinger personage.

(Vika Christoffersen til undertegnede: “… en fængselsstraf ville ikke være tosset”)

Det viser sig at hun tidligere har haft ansættelse på det nu nedlagte Asylcenter Holmegaard. Den danske udlændingepolitik koster dyrt på karrierekontoen, så at sige.

 

(Vika Christoffesen, tidligere ansættelse: Asylcenter Holmegaard)

Her lidt fra en historie om hetz og trusler mod frafaldne muslimer på Asylcenter Holmegaard. Nok ikke noget, der bekymrer Vika fra Rudkøbing. Hun har travlt med at positionere sig. Det giver sådan en god følelse i maven.

ANNONSE

Mobning, chikane og trusler kan være en del af hverdagen, hvis man som asylansøger i Danmark har skiftet islam ud med kristendommen.

Det har fire mænd på Center Holmegaard på Langeland lært på den barske måde. De måtte flygte fra asylcenteret og bor nu hos en præst i nabobyen.

– De fire har oplevet en lavine af trusler og mobning. De er bange, og derfor kom de til mig. …, siger den 53-årige sognepræst Helle Frimann Hansen…” (BT, 2012)

ANNONSE