Doc-TV

I Stavanger står en syrer tiltalt for å ha drept eks-kona og hennes nye kjærest. Han sier han fikk sjelefred etter å ha drept dem. Hvis dette hadde vært i hjemlandet Syria ville han sluppet å sitte inne. Der er æresdrap anerkjent, sier mannen.

Norge har importert ikke bare mennesker, men også sharia og det får konsekvenser. I dette tilfelle kostet det to mennesker livet. Men sharia ligger også bak mye annen kriminalitet. Det kommer stadig frem i retten at de som forbryter seg ser på nordmenn som vantro som ikke fortjener respekt.

Hvis forsvarerne til muslimer kan bruke sharia som argument, hvorfor kan ikke norske forsvarere, aktorat, dommere og medier tørre å utfordre sharia og si det er straffeskjerpende hvis mann forgår seg fordi noen er ikke-muslimer. Dette er en gjenganger, men vi hører aldri medier eller advokater se saken fra denne synsvinkelen. Hvorfor ikke?

ANNONSE

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Følg oss på Odysee!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

ANNONSE

Læs også

Læs også