Doc-TV

Når selv Document-journalister “glemmer” ofre for islamsk vold er det uttrykk for at vi sorterer ut det som er for ubehagelig å leve med. Mannen som drepte NAV i Bergen fikk fire uker forlenget varetekt. Det var rykket i bakgrunnen pga Kongsberg. Kongsberg ble fortrengt av drapet på David Amess. Det ene verre enn det andre. Vi glemmer for å slippe, for å kunne leve som om verden er som før.

Det er den ikke og vi vet det. For hver gang det skjer noe forferdelig aktiviseres minnelagene og stiger til overflaten. Da er vi åpne for å se sammenhenger som ellers ligger dormante.

Det er en annen grunn til glemselen: De som skulle ivareta den kollektive hukommelsen har gått over til glemselen. Enda verre: De bekjemper at sannheten  kommer fro en dag.

Vi har sett det utspille seg i Kongsberg hvor politiet i helgen sa at islam-sporet var blitt svekket og det psykiatriske styrket.  -Espen Andersen Bråthen oppførste seg ikke som muslimer vanligvis gjør.

ANNONSE

Hva betyr det? At han ikke var muslim? Politiets presisjonsnivå er på et så lavt nivå at man lan dytte hva som helst inn i det.  Den voksne del av befolkningen tar signalene. Det er visse ting man snakker og andre ting man tier om.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

ANNONSE