Doc-TV

På slutten av dagens sending peiler vi oss inn mot det vesentlige. Politikerne sier stadig at terror er meningsløs. Men det kan vi ikke slå oss til tåls med. Da er det ikke noe svar. Det er den retningen Kongsberg-politiet staker ut: Han var ikke noen ordentlig konvertitt, og ingen ordentlig muslim.

Samtidig omtaler mediene ham nå som “gjerningsperson” og ikke som Espen Andersen Bråthen.

Bildene av de drepte roper på svar: Vi vil vite hvordan de døde og vi vil vite hvorfor. Når vi får mange nok brikker danner de et mønster. Dette mønsteret kalles sannhet. Sannheten gir mening. Det er slik vi mennesker er skrudd sammen. Hvis vi kjenner sannheten er det utrolig hva menneskene kan bære. Da skjøter vi våre liv sammen igjen.

Terroren på Kongsberg gikk inn på folk.

Videoen er klar til å sees via Rumble. Følg oss der! Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil gi da oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene!

ANNONSE

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

ANNONSE